Cadeautips pensioen

Cadeautips pensioen

Cadeautips bij een pensioen. Bij de afsluiting van het werkzame leven en de aanvang van het pensioen hoort een fraai en duurzaam cadeau als dank aan een collega voor diens jarenlange inzet en collegialiteit. Of omdat je een collega, vriend(in) of familielid veel plezier wilt wensen in diens nieuwe levensfase. Een fraai horloge of sieraad is altijd een mooi aandenken aan deze speciale gebeurtenis! Wat je cadeau nog memorabeler maakt is de toevoeging van een tekstgravure met jouw persoonlijke boodschap. Die kun je bij de bestelling opgeven en plaatsen we gratis in een lettertype naar je voorkeur. Uiteraard versturen we het pensioen cadeau in een fraaie cadeauverpakking in een neutrale envelop naar het adres dat jij opgeeft. Een prachtige blijvende herinnering aan een werkzaam leven bij het begin van een nieuwe levensfase!

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Cadeaus bij pensionering

We hebben fraaie pensioen cadeautips geselecteerd voor dames en heren in verschillende prijsklassen. Vrijwel al onze horloges en sieraden zijn geschikt als cadeau bij pensionering, maar we hebben gemerkt dat de horloges en sieraden op deze pagina daar vaak voor worden aangeschaft. Aangezien pensionering een speciale gebeurtenis is, is het wel zo leuk als er nog vaak aan terug gedacht kan worden door de gepensioneerde. Wat dacht je van een tijdloos horloge met jouw persoonlijke boodschap daarin gegraveerd? Leuk voor zowel dames als heren. Bij dames zijn sieradensets bovendien zeer geliefd. Kijk gerust verder in onze webwinkel, als je het idee hebt dat jouw ideale pensioen cadeau niet op deze pagina staat.

Van alle horloge- en sieraadmerken in onze webwinkel zijn we officieel dealer. Elk horloge en sieraad wordt geleverd in originele leveranciersverpakking en leveranciersgarantie. Bestel je pensioen cadeau hier online, meld je vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Wil je een cadeau geven met persoonlijke gravure? Klik op de graveren optie bij het betreffende product en geef bij de bestelling je eigen tekst op. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen!

Pensioen cadeaus HILVERSUM

Onze pensieon cadeautips kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum, samen met nog veel meer prachtige horloges en sieraden. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge of sieraad in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het pensioen cadeau daar eventueel laten graveren. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top