Tiny Tips oorbellen

Tiny Tips oorbellen

Tiny Tips oorbellen zijn perfect als je allergische reacties bij nieuwe gaatjes in de oren van je kind wilt voorkomen. De fleurige oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch roestvrij staal, zijn steriel verpakt en hebben geen scherpe puntjes. Een veelvoorkomend probleem is namelijk dat na het zetten van gaatjes vaak goedkopere oorbellen worden gedragen met daarin nikkel, lood, cadmium of kobalt. Dat zijn metalen die vaak blijvende allergische reacties veroorzaken. Als je net gaatjes hebt laten zetten zijn de gaatjes na 6 weken weliswaar ‘geheeld’ maar is het lichaam nog niet gewend aan huidonvriendelijke metalen. Om irritaties te voorkomen kun je het beste oorbellen dragen van echt zilver of goud, maar ook door de oorbellen van Tiny Tips met chirurchisch staal te dragen. Zeker voor de allerkleinsten bevelen we dat laatste aan. Heeft je kind nog geen gaatjes? Kom dan naar onze winkel. We zetten ze graag!

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Oorbellen van Tiny Tips

Oorbellen van Tiny Tips oorbellen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en zijn dé ideale oorbellen na de schietoorbellen. Tiny Tips is onderdeel van Studex; de wereldwijde marktleider van systemen om oorgaatjes te zetten. Studex merkte op dat kinderen en dames vaak, nadat ze gaatjes hadden laten zetten, huidirritaties kregen door huidonvriendelijke oorbellen te dragen. De Tiny Tips oorbellenlijn is specifiek ontworpen om de gezondheid van de oren van de allerkleinsten en jeugdigen te garanderen, aangezien die vaak nog niet toe zijn aan oorbellen van echt zilver of goud. Ze zien er bovendien ook nog eens superleuk uit! Er wordt voor deze oorbellen gebruik gemaakt van 316L Chirurgisch staal. Dit is een zeer hoogwaardig materiaal, wat je merkt aan het draagcomfort.

Treasure Juwelier is officieel dealer van Studex. Bestel je Tiny Tips oorbellen online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

GEEF JE TINY TIPS OORBELLEN CADEAU?

Wil je Tiny Tips oorbellen cadeau geven? Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

TINY TIPS OORBELLEN IN HILVERSUM

Onze collectie Tiny Tips oorbellen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek paar te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de oorbellen in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top