Seiko Premier horloges

Seiko Premier horloges

Seiko Premier horloges zitten op het snijvlak van klassiek en modern. De Premier collectie is een creatieve harmonie van toptechnologie en uitgekiende designs, wat resulteert in stijlvolle horloges voor dames en heren die graag goed gekleed voor de dag komen en die waarde hechten aan een hoog draagcomfort. Classic Inspiration, Modern Expression. De horloges uit de Premier collectie zijn bovendien zeer geschikt als persoonlijk cadeau, bijv. met (gratis) tekstgravure in het lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (zoals ♡). Voor Seiko Premier horloges ben je bij Treasure Juwelier aan het juiste adres. Wij zijn immers Seiko Premium dealer.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges van Seiko Premier

Seiko Premier horloges kenmerken zich door een uitstekende technologie en een prachtig ontwerp. Ter illustratie van de prachtige ontwerpen hoef je alleen maar te kijken naar de modellen op deze pagina. En kijk ter illustratie van de technologie eens naar de Kinetic Perpetual horloges in de Premier collectie. De natuurlijke arm- en polsbewegingen van de drager voorzien alle kinetic horloges van energie. Maar als het horloge niet wordt gedragen, zet het Perpetual Kinetic horloge zich in een 'slaap modus', waardoor het vier jaar lang tijd en datum onthoudt. Zodra het horloge wordt opgepakt ontwaakt het en zet het zichzelf automatisch op de juiste datum en tijd. Hoe geniaal is dat?! Seiko Premier horloges worden gelevererd in de technieken Kinetic, Quartz en Kinetic Direct Drive, die tevens via het draaien aan de kroon van energie kan worden voorzien en het aanwezige energieniveau weergeeft.
Treasure Juwelier is officieel Seiko Premium dealer. Naast de modellen uit de Premier collectie hebben we alle actuele modellen van Seiko uit de basis collectie, maar ook uit de Astron, Prospex en Presage collectie. Zoek je Classic Inspiration, maar ook Modern Expression? Kijk en bestel het Seiko Premier horloge online bij Treasure Juwelier en ontvang 5% spaarbonus. Wij leveren het horloge in originele leveranciersverpakking met 2 jaar garantie. Bestel je Seiko Premier horloge online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een Seiko Premier horloge cadeau?

Wil je het Seiko Premier horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het Seiko Premier horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Seiko Premier horloges Hilversum

Seiko Premier horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het daar ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top