Oranje horloges

Oranje horloges

Oranje horloges zijn vrij zeldzaam. Als je die kleur aantreft bij een horloge is dat vooral een opvallend accentkleur die is gebruikt bij de wijzers of de wijzerplaat. Eén dag per jaar komt die kleur in ieder geval goed van pas, ongeacht je outfit.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges met accentkleur oranje

Horloges met overwegend oranje accenten dragen bij aan een vrolijke uitstraling, zeker op Koningsdag. Je shopt een oranje horloge online bij Treasure Juwelier. We hebben een gevarieerd aanbod horloges in kleurstelling en merken voor alle leeftijden.

Van alle horlogemerken op deze pagina zijn we officieel dealer. We leveren het horloge met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking. Meld je bij je bestelling vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je bij de volgende bestelling direct als korting kunt inwisselen.

GEEF JE EEN ORANJE HORLOGE CADEAU?

Wil je een oranje horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

ORANJE HORLOGES IN HILVERSUM

De hier getoonde oranje horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Naast nog veel meer fraaie horloges en sieraden! Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen, op maat laten maken en direct meenemen. Je kunt het horloge eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom dus gerust langs!

Scroll to top