Meerkleurige horloges

Meerkleurige horloges

Meerkleurige horloges hebben verschillende accentkleuren. Vaak zijn het opvallende kleurcombinaties die vooral bij kinderen een speelse en vrolijke indruk maken. 

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges met verschillende accentkleuren

Meerkleurige horloges dragen vaak bij aan een vrolijke uitstraling bij kinderen. Je shopt een meerkleurig horloge online bij Treasure Juwelier. We hebben een gevarieerd aanbod horloges in kleurstelling.

Van alle horlogemerken op deze pagina zijn we officieel dealer. We leveren het horloge met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking. Meld je bij je bestelling vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je bij de volgende bestelling direct als korting kunt inwisselen.

GEEF JE EEN MEERKLEURIG HORLOGE CADEAU?

Wil je een meerkleurig horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

MEERKLEURIGE HORLOGES IN HILVERSUM

De hier getoonde meerkleurige horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Naast nog veel meer fraaie horloges en sieraden! Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen, op maat laten maken en direct meenemen. Je kunt het horloge eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom dus gerust langs!

Scroll to top