Glow / illuminerende horloges

Glow / illuminerende horloges

Glow / illuminerende horloges hebben wijzers die in het donker licht geven. Wel zo handig als je 's nachts wilt zien hoe laat het is. We hebben diverse modellen van topmerken als Casio, Seiko, Lorus en bijvoorbeeld Breil. Ook leuk om als persoonlijk cadeau te geven, bijv. met gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡).

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Glow-illuminerend horloge online shoppen

Glow-illuminerende horloges geven licht in het donker, waardoor je ook dan eenvoudig kunt zien hoe laat het is. Je shopt glow-illuminerend horloges online bij Treasure Juwelier. We hebben een gevarieerd aanbod in kleurstelling, merken en typen. Daarbij zijn we officieel dealer van alle horlogemerken op deze pagina. Meld je bij je bestelling aan met je account en bestel jouw glow-illuminerend horloge gemakkelijk online. Dan ontvang je namelijk ca. 5% spaarbonus die je als korting kunt inwisselen bij je volgende bestelling (onbeperkt geldig). We leveren het horloge met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking.

Geef je een glow-illuminerend horloge cadeau?

Wil je het glow-illuminerend horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

Glow-illuminerende horloges HILVERSUM

De hier getoonde glow-illuminerende horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het horloge eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. Bovendien kunnen we je daar persoonlijk adviseren. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom dus gerust langs!

Scroll to top