CLUSE horloges

CLUSE horloges

CLUSE horloges zijn minimalistische en elegante horloges die passen bij de stijlvolle vrouw. De horloges vinden hun schoonheid in eenvoud. Een CLUSE horloge is de kers op de taart bij elke outfit. Zin in een andere look? Wissel gemakkelijk van bandje voor een andere kleur. Of maak een leuke combinatie met een fraaie CLUSE armband. Van welk CLUSE horloge ga jij stralen? Ze zijn erg leuk om als persoonlijk cadeau te geven, bijv. met gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡).

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges van CLUSE

CLUSE dameshorloges zijn te herkennen aan het minimalistische design. Geen cijfertjes op het uurwerk maar streepjes of Romeinse cijfers. Een strak design waarmee je elke outfit compleet maakt. Heb je een outfit waar je horloge niet goed bij past? Geen probleem. De meeste horloges zijn gemakkelijk te verwisselen van bandjes door het schuifsysteem. Zo heb je in een handomdraai weer een totaal ander horloge! CLUSE horloges worden met veel aandacht en zorg gemaakt met een sterke focus op materiaal, kwaliteit en stijl. Hou jij van een minimalistisch maar stijlvol horloge voor een zachte prijs? Dan is CLUSE echt iets voor jou.

Wij zijn officieel dealer van CLUSE. Ook voor jou zit er vast een passend horloge bij. Bestel jouw CLUSE horloge gemakkelijk online en meld je bij je bestelling aan met je account. Alleen dan ontvang je namelijk 5% spaarbonus. We leveren het horloge met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking, waar we nog eens een fraaie cadeauverpakking omheen doen. Leuk voor jezelf, en ook schitterend als cadeau voor een ander! 

Geef je een CLUSE horloge cadeau?

Wil je een CLUSE horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het CLUSE horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

CLUSE horloges in Hilversum

CLUSE horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!
Scroll to top