Graveerplaatje graveren

Graveerplaatje graveren

Een graveerplaatje laten graveren is extra leuk als je jouw geliefde, familielid of vriend(in) wilt verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau. De inscriptie kun je door ons gratis laten aanbrengen met je eigen tekst, lettertype naar keuze en eventueel een betekenisvol symbool zoals een hartje (♡), kruisje (†) of het oneindig teken (∞). Wij maken er een bijzonder cadeau van dat speciaal is om te geven, geweldig is om te krijgen en memorabel is om te dragen. Onderaan de pagina vind je aanvullende informatie over het graveren van graveerplaatjes. Wie ga jij met welk plaatje en met welke gravure verrassen?
Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

127 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

127 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Graveerplaatje met inscriptie

Sommige graveerplaatjes zijn van zichzelf al erg mooi, maar ze zijn natuurlijk bedoeld om te dragen met gravure zoals een naam of initialen. Dat kun je doen om je geliefde eens te verrassen, maar we plaatsen inscripties ook als dierbaar aandenken bij bijvoorbeeld jubilea, pensionering of ter nagedachtenis aan een dierbare. Of je cadeau bedoeld is om iets moois te vieren, je dankbaarheid te tonen of om iemand te steunen in moeilijke tijden, de ontvanger gaat er in alle gevallen van stralen wat ook weer afstraalt op jullie onderlinge band.

HOE HET WERKT

De gravure kun je bij de bestelling van het graveerplaatje opgeven. Sommige graveerplaatjes zijn aan twee kanten te graveren. Als dat kan en als je dat wenst, kun je die optie selecteren bij de bestelling. Daarbij bepaal je zelf je tekst, het lettertype dat jouw voorkeur heeft en eventueel speciale symbolen die je zou willen gebruiken, zoals een hartje (♡), het oneindig symbool (∞) of een kruisje (†). Door een tekst te typen zie je vanzelf hoe jouw inscriptie eruit komt te zien. Het aantal karakters dat je kunt laten graveren is bij elke armband beperkt, aangezien je inscriptie anders mogelijk niet meer leesbaar is. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

PLAATSING

We plaatsen de gravure aan de binnenkant van het graveerplaatje of aan de goed zichtbare buitenkant, afhankelijk van wat je bij de bestelling hebt opgegeven. Dat doen we met computergestuurde apparatuur. Bij het graveren gebruiken we een zeer sterke diamant, voor de hoogste kwaliteit en beste leesbaarheid van de inscriptie. 

KOSTEN

Een standaard gravure van één regel brengen we gratis aan. Wil je een extra regel laten graveren en kan dat bij jouw graveerplaatje, dan brengen we daar extra kosten voor in rekening. Een tweede regel kost € 5. 

VERPAKKING

Nadat we de gravure hebben aangebracht doen we het graveerplaatje in een Treasure Juwelier verpakking, waar we een fraaie cadeauverpakking omheen doen. Het geheel versturen we in een neutrale verzendverpakking, zonder ons bedrijfslogo, zodat niemand kan zien wat er in de verpakking zit. Je hoeft dan alleen nog maar de verpakking te verwijderen om je cadeau te geven. Als je heel nieuwsgierig bent, kun je zelf natuurlijk nog wel even je cadeau voorzichtig uitpakken, bewonderen en weer inpakken, voordat je die als memorabel geschenk overhandigt.

GARANTIE EN VOORWAARDEN

Een gegraveerd naamplaatje behoudt de leveranciersgarantie, maar kan helaas niet meer worden geretourneerd. Het is dus belangrijk dat je zeker bent van je bestelling. We graveren met zeer hoge kwaliteit waardoor de gravure vele jaren goed zichtbaar blijft.

Graveerplaatje graveren in Hilversum

Graveerplaatjes kun je ook in onze winkel in Hilversum bestellen en door ons laten graveren. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de hanger in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top