Zilverkleurige gedenk sieraden

Zilverkleurige gedenk sieraden

Zilverkleurige gedenk sieraden hebben we van See You Memorial Jewelry en onze Treasure Collection in de vorm van armbanden, hangers, ringen en bedels, al dan niet verrijkte me een vingerafdruk of de as van een overleden dierbare.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

290 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

290 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Zilverkleurige gedenksieraden

Bestel je zilverkleurige gedenk sieraad online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. 

Geef je een zilverkleurige gedenk sieraad cadeau?

Wil je een zilverkleurig gedenk sieraad cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het sieraad dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Een memorabel cadeau!

Zilverkleurige gedenk sieraden in Hilversum

Zilverkleurige gedenk sieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen om te verwerken in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat de as naar de leverancier die het vervolgens verwerkt. Je kunt je gedenk sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top