Gedenk ring

Gedenk ring

Gedenk ringen bieden herinnering en symboliek ter nagedachtenis aan een dierbaar persoon. De edelstalen, zilveren en gouden ringen bevatten een fysieke herinnering aan jouw dierbare, waarvan je de herinnering aan die persoon op subtiele wijze altijd bij je draagt. Gedenk ringen zijn er in twee soorten. Sommige worden vervaardigd met as van je dierbare daarin verwerkt in een mengsel van hars. Daarnaast zijn er gedenk ringen waarin de vingerafdruk van een dierbaar persoon wordt gegraveerd in de ring. Wij leveren gedenk ringen van See You Memorial Jewelry met een certificaat van echtheid en drie gratis extra's: gratis cadeauverpakking, gratis verzending én, indien mogelijk bij jouw ring, gratis graveren met je eigen tekst, lettertype naar voorkeur en bijv. een hartje (♡) symbool.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

43 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

43 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ringen als gedenksieraad

Gedenk ringen zijn tijdloze gedenksieraden ter herinnering aan bijvoorbeeld een overleden dierbaar persoon of iemand die je graag bij je draagt. De ringen worden op maat gemaakt. Er zijn twee soorten gedenkringen, namleijk ringen waarin de as van jouw dierbare wordt verwerkt in een mengsel van hard. Daarnaast zijn er ringen waar een vingerafdruk van je dierbare gegravreerd kan worden. De tijdloze ringen worden met een hoog afwerkingsniveau geleverd. Hou daarbij rekening met een levertijd van 1 à 2 weken.
Wij leveren gedenk ringen van het merk See You, waar we officieel dealer van zijn. De ringen leveren wij met hun certificaat van echtheid. Ben jij op zoek naar een stijlvolle gedenk ring voor jezelf of als cadeau voor een ander? Kijk dan verder op deze pagina. Bestel je gedenk ring online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen.

Geef je een gedenk ring cadeau?

Wil je een gedenk ring cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de ring dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Gedenk ringen in Hilversum

Gedenk ringen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Je kunt eventueel wat as meenemen. Je kunt je gedenk ring eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top