Gedenk hanger

Gedenk hanger

Met gedenk hangers draag je de nagedachtenis aan een overleden dierbaar persoon of huisdier op symbolische wijze dicht bij je hart. De zilveren of gouden hangers bevatten een fysieke 'stille herinnering' aan jouw dierbare, verpakt in een stijlvol en tijdloos sieraad. Wij leveren gedenk hangers van het merk See You en onze Treasure Collection met een certificaat van echtheid en drie gratis extra's: gratis cadeauverpakking, gratis verzending én, indien mogelijk bij jouw hanger, gratis graveren met je eigen tekst, lettertype naar voorkeur en bijv. een hartje (♡) symbool.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hangers als gedenksieraad

Gedenk hangers zijn tijdloze gedenksieraden die je dicht bij je hart draagt ter herinnering aan een overleden dierbaar persoon. Sommige hangers bevatten een klein schroefje, waardoor je zelf de hanger kunt vullen met de as van jouw dierbare. Wij kunnen dat uiteraard ook voor je doen. De symbolische hangers zijn verkrijgbaar in zilver en goud en worden met een hoog afwerkingsniveau op bestelling gemaakt. 
Wij leveren gedenk hangers van See You en uit onze Treasure Collection, waarvan we een aantal prachtige en symbolische hangers in ons assortiment hebben opgenomen. Die leveren wij met hun certificaat van echtheid. Ben jij op zoek naar een stijlvolle gedenk hanger voor jezelf of als cadeau voor een ander? Kijk dan verder op deze pagina. Bestel je gedenk hanger online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen.

Geef je een gedenk hanger cadeau?

Wil je de gedenk hanger cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het sieraad dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Gedenk hangers Hilversum

Gedenk hangers kun je in het echt bekijken in onze winkel in Hilversum. Je kunt eventueel wat as meenemen. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad met as, soms kun je het zelf doen, maar bij sommige producten gaat het as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je gedenk hanger eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top