Gedenk bedel

Gedenk bedel

Gedenk bedels bieden herinnering en symboliek ter nagedachtenis aan een overleden dierbaar persoon of huisdier. De zilveren bedels bevatten een fysieke 'stille herinnering' aan jouw dierbare, waarvan je een stukje van diens ziel op subtiele wijze altijd bij je draagt. Wij leveren gedenk bedels van het merk See You met een certificaat van echtheid en drie gratis extra's: gratis cadeauverpakking, gratis verzending én, indien mogelijk bij jouw bedel, gratis graveren met je eigen tekst, lettertype naar voorkeur en betekenisvol symbool. Meld je aan met je account en ontvang bovendien 5% spaarbonus bij je bestelling.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bedels als gedenksieraad

Gedenk bedels zijn tijdloze gedenksieraden ter herinnering aan een overleden dierbaar persoon of huisdier. De bedels bevatten een klein schroefje, waardoor je zelf de bedel kunt vullen met de as van jouw dierbare. Wij kunnen dat uiteraard ook voor je doen. De symbolische bedels worden met een hoog afwerkingsniveau geleverd. Hou daarbij rekening met een levertijd van 1 à 4 weken.
Wij leveren gedenk bedels van het merk See You, waar we officieel dealer van zijn. Die leveren wij met hun certificaat van echtheid. Ben jij op zoek naar een stijlvolle gedenk bedel voor jezelf of als cadeau voor een ander? Kijk dan verder op deze pagina. Bestel je gedenk bedel online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen.

Geef je een gedenk bedel cadeau?

Wil je een gedenk bedel cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de bedel dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Gedenk bedels Hilversum

Gedenk bedels kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Je kunt eventueel wat as meenemen. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad met as, soms kun je het zelf doen, maar bij sommige producten gaat het as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je gedenk bedel eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top