Gedenksieraden

Gedenksieraden

Gedenksieraden worden ontworpen ter nagedachtenis van een overleden dierbare. Door de verwerking van een deel van diens as of van diens vingerafdruk in je gedenksieraad draag je jouw dierbare altijd bij je. Dat kan een persoon zijn die heel dicht bij je stond en waar je maar moeilijk afscheid van kunt nemen, maar het kan ook een dier zijn waar je erg aan was gehecht. Voor de nagedachtenis van dieren hebben we speciale ontwerpen beschikbaar. We hebben prachtige sieraden van See You Memorial Jewelry, al dan niet versierd met diamant of zirkonia.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenksieraden

Gedenksieraden verschaffen je de mogelijkheid om je dierbare altijd bij je te dragen, ook na diens overlijden. Daarvoor wordt een vingerafdruk of een deel van diens as in het sieraad verwerkt. Je hoeft niet zonder elkaar te blijven, wat het verlies van je dierbare partner, familielid of dier draaglijker maakt. De meeste gedenksieraden worden op maat gemaakt met een deel van de as van jouw dierbare daarin verwerkt. Bij andere sieraden kun je zelf de as toevoegen, maar dat kunnen wij ook voor je doen. We hebben gedenksieraden in de vorm van ringen, hangers en bedels in voornamelijk zilver en goud, in prachtige designs. Onze gedenksieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau.

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry. Daarnaast hebben we een beperkt aantal gedenksieraden uit onze Treasure Collection opgenomen. Bestel je gedenksieraad online of kom naar onze winkel voor persoonlijk advies. Als je je online aanmeldt met je account, ontvang je 5% spaarbonus die je kunt besteden bij je volgende bestelling in onze webshop. Hou bij de bestelling van gedenksieraden rekening met een levertijd van 1 à 4 weken.

Gedenksieraden Hilversum

Gedenksieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen voor in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat de as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top