14 karaat gouden gedenk sieraden

14 karaat gouden gedenk sieraden

14 karaat gouden gedenk sieraden zijn prachtige sieraden om een dierbare persoon bij je te dragen. Daarmee laat je zien hoeveel die persoon voor je betekent. In 14 karaat goud hebben we een beperkt aantal prachtige gedenk sieraden voor dames, zoasl hangers en ringen. Voor heren zijn enkele gouden hangers beschikbaar. Verschillende van deze sieraden zijn te voorzien van een gravure, waarmee je jouw gevoel bij je dierbare extra kunt laten spreken. We hebben memorabele 14 karaat gouden gedenk sieraden van See You en uit onze Treasure Collection.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

174 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

174 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenksieraden van 14 karaat goud

Met een 14 karaat gouden gedenksieraad laat je op prachtige wijze zien hoe waardevol jouw dierbare nog altijd voor je is. Je draagt die niet alleen bij je, door de gouden gloed blijft jouw dierbare een stralend middelpunt in jouw leven. Wij zijn dealer van See You die de gedenk sieraden op bestelling maakt met vingerafdruk of een deel van de as daarin verwerkt. Hou rekening met een levertijd van 1 à 2 weken. De 14 karaat gouden gedenk sieraden worden geleverd met een certificaat van echtheid.

Bestel je goud 14 karaat gedenksieraad online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. 

Geef je een 14 karaat gouden gedenksieraad cadeau?

Wil je een 14 karaat gouden gedenksieraad cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het sieraad dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Gedenkwaardig om te geven en om te krijgen!. 

14 karaat gouden gedenksieraden in Hilversum

14 karaat gouden gedenksieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Je kunt eventueel wat as meenemen. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad met as, soms kun je het zelf doen, maar bij sommige producten gaat het as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je gedenksieraad eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top