14 karaat gouden gedenksieraden

14 karaat gouden gedenksieraden

14 karaat gouden gedenksieraden zijn prachtige sieraden om een dierbare persoon bij je te dragen. Daarmee laat je zien hoeveel die persoon voor je betekent. In 14 karaat goud hebben we een groot aantal prachtige gedenksieraden voor dames, zoals hangers en ringen. Maar we hebben ook aansprekende 14 karaat gouden gedenksieraden in de vorm van armbanden en kettingen. Voor heren hebben we voornamelijk 14 karaat gouden gedenksieraden in de vorm van ringen en hangers. Verschillende van deze sieraden zijn te voorzien van een lasergravure, waarmee je jouw gevoel bij je dierbare extra kunt laten spreken. Al onze 14 karaat gouden gedenksieraden zijn van het prachtige merk See You.

 

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

173 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

173 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenksieraden van 14 karaat goud

Met een 14 karaat gouden gedenksieraad laat je op prachtige wijze zien hoe waardevol jouw dierbare nog altijd voor je is. Je draagt die niet alleen bij je, door de gouden gloed blijft jouw dierbare een stralend middelpunt in jouw leven. Wij zijn dealer van See You die de gedenksieraden op bestelling maakt met vingerafdruk of een deel van de as daarin verwerkt. Hou rekening met een levertijd van 1 à 6 weken. De 14 karaat gouden gedenksieraden worden geleverd met een certificaat van echtheid.

Bestel je goud 14 karaat gedenksieraad online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Maar wellicht beter is om je in onze webshop vooral te oriënteren op het design dat je het meest aanspreekt en daarna naar onze winkel te komen, voor advies en service op maat. 

Geef je een 14 karaat gouden gedenksieraad cadeau?

Wil je een 14 karaat gouden gedenksieraad cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het sieraad dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Gedenkwaardig om te geven en om te krijgen!. 

14 karaat gouden gedenksieraden in Hilversum

14 karaat gouden gedenksieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Ben je op zoek naar een assieraad, neem dan meteen wat as mee van je nabestaande, die we na je bezoek kunnen verwerken in het sieraad dat jouw voorkeur heeft. Je kunt je gedenksieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top