Diamonfire sieraden

Diamonfire sieraden

Diamonfire sieraden combineren de look & feel van diamanten met een exclusief design en uitstekende afwerking. De elegante shiny sieraden dragen bij aan een zelfverzekerde uitstraling en geven elke vrouw extra sprankeling. De ontwerpen zijn vaak geïnspireerd door haute couture en de sieraden zijn van hoge kwaliteit. Diamonfire sieraden zijn bovendien uitermate geschikt om te geven als persoonlijk cadeau, bijv. met gratis tekstgravure in het lettertype naar je voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (zoals ♡). Welk sieraad laat jouw persoonlijkheid nog meer sprankelen?

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sieraden van Diamonfire

Sieraden van Diamonfire zijn geïnspireerd door de sprankeling en glans van echte diamanten. Aan de zirkonia stenen worden hoge eisen gesteld op het gebied van Cut, Clarity en Colour. De stenen worden met de hand geslepen, elektronisch gecontroleerd en zijn altijd gezet in hoogwaardig 925 zilver. Door de toevoeging van Palladium, Platina en Rhodium krijgen de sieraden de look & feel van echte diamanten. De sieraden worden geleverd met een Diamonfire certificaat en geleverd in een luxe fluwelen geschenkverpakking. De collectie kent krachtige designs die bijdragen aan een zelfverzekerd uitstraling en een haute couture allure, met de Carats lijn als het hart van de collectie. 
Treasure Juwelier is officieel dealer van Diamonfire. Bestel je Diamonfire sieraad online in onze webshop, meld je vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een Diamonfire sieraad cadeau?

Wil je een Diamonfire sieraad cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het Diamonfire sieraad dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Diamonfire sieraden in Hilversum

Onze collectie Diamonfire sieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het sieraad in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het daar eventueel ook laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top