Corona maatregelen

Corona maatregelen

Bij Treasure Juwelier heeft het welzijn van klanten en collega's de allerhoogste prioriteit. Daarom volgen we de ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet en nemen wij alle maatregelen om dat welzijn te kunnen blijven garanderen. Het Corona (COVID-19) virus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Wij houden je graag op de hoogte van hoe wij daarmee omgaan.

Winkelen sinds 14 januari 2022 weer mogelijk

Na de versoeping van de lockdownmaatregelen ben je van harte welkom in onze winkel. Daarbij zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht, conform het huidige overheidsbeleid.
  • Bij het passen van sieraden vragen wij je om zoveel als mogelijk zelf de sieraden om en af te doen.
  • We geven advies op afstand en proberen een ruimte van 1,5 meter aan te houden.
  • We verzoeken iedereen vriendelijk om met de pinpas te betalen. De pinapparaten worden extra vaak schoongemaakt.
  • Gaatjes schieten is mogelijk, mits je geen koorts hebt, vrij bent van luchtwegklachten, geen last hebt van kortademigheid, niezen of verkoudheid. Voor jouw en onze veiligheid maken we tijdens het gaatjes schieten gebruik van 'safety shields'; een scherm dat over het hele gezicht van de medewerker valt.
  • De winkel wordt vaker schoongemaakt en onze medewerkers wassen en desinfecteren hun handen regelmatig.
  • Er hangen plexischermen boven alle balies voor ieders veiligheid.

Treasure Juwelier webshop 7 x 24 uur online bereikbaar

Bij deze crisis is het extra belangrijk om goed voor jezelf en anderen in je omgeving te zorgen. Daarom blijft het leuk om jezelf of een ander af en toe een horloge of sieraad cadeau te doen.

Je kunt te allen tijden via onze webshop een bestelling plaatsen. Alle bestellingen leveren wij gewoon uit met de servicelevels zoals je die van ons gewend bent. Onze gravureservice blijft actief en we blijven bestellingen leveren in gratis cadeauverpakking. Alle producten die we volgens de webshop online op voorraad hebben, leveren we direct uit. De meeste van onze leveranciers blijven ook gewoon leveren. Mochten we onverhoopt een horloge of sieraad toch niet binnen de aangegeven levertijd kunnen leveren, nemen we direct telefonisch contact met je op.

Zoals altijd gaan we met de grootste zorg om met jouw online bestelling. De bezorgers van PostNL zorgen er in Nederland voor dat je bestelling snel en netjes thuis worden afgeleverd, of op het adres dat je opgeeft bij je online bestelling. Hierbij nemen zij de nodige maatregelen om zo min mogelijk menselijk contact te garanderen. Dit wordt onder andere bereikt door middel van contactloos bezorgen. PostNL vraagt de ontvanger om de laatste drie tekens van je legitimatiebewijs en de bezorger tekent zelf voor ontvangst, na jouw toestemming.  

Tenslotte

Al deze maatregelen zorgen ervoor dat wij jou zo zorgvuldig mogelijk kunnen verblijden met een cadeau voor jezelf of een ander!

Scroll to top