Breuning 78014 Zilveren oorknopjes 15 mm

€ 75,00 Incl. BTW
Verzending in 2-5 werkdagen
  • Hou bij het bestellen rekening met de vermelde levertijd. Hou bij een gravure rekening met één dag extra; ca. 5 werkdagen bij een gravure in een slavenarmband.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

We vragen je hieronder om een tijdsblok voor je afspraak te reserveren. Maar het is voor ons geen enkel probleem als je wat later komt op die dag of zelfs als je een paar dagen later komt. De door jou gereserveerde producten houden we zelfs nog een week na de geplande afspraak voor je beschikbaar.

Form fields

  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Klarna
  • Applepay
  • Bancontact
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving
Speelse zilveren Breuning 78014 oorstekers. De afmeting van deze oorstekers is 15x9 mm. Op zoek naar elegante oorsieraden die je iedere dag kunt dragen? Deze oorstekers passen bij iedere outfit en elke gelegenheid. Gerodineerd voor langdurige glans. Wie ga jij verblijden met deze mooie oorbellen? Het leuke van alle sieraden van Breuning is dat ze onderling heel goed te combineren zijn. Deze oorbellen zijn prachtig in combinatie met andere zilverkleurige sieraden, maar kunnen natuurlijk ook heel goed los gedragen worden. Creëer de look waar jij van gaat stralen. Deze elegante Breuning oorbellen zijn tijdloos en toch helemaal van nu. Bestel eenvoudig online. We verpakken de oorsieraden standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!Speelse zilveren Breuning 78014 oorstekers. De afmeting van deze oorstekers is 15x9 mm. Op zoek naar elegante oorsieraden die je iedere dag kunt dragen? Deze oorstekers passen bij iedere outfit en elke gelegenheid. Gerodineerd voor langdurige glans. Wie ga jij verblijden met deze mooie oorbellen? Het leuke van alle sieraden van Breuning is dat ze onderling heel goed te combineren zijn. Deze oorbellen zijn prachtig in combinatie met andere zilverkleurige sieraden, maar kunnen natuurlijk ook heel goed los gedragen worden. Creëer de look waar jij van gaat stralen. Deze elegante Breuning oorbellen zijn tijdloos en toch helemaal van nu. Bestel eenvoudig online. We verpakken de oorsieraden standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!
Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Sieraadtype Oorknopjes
Oorbellenmaat 15 mm
Oorbelsluiting Poussette sluiting
Breedte 9 mm
Materialen / stenen
Materiaal Zilver
Steensoort Zonder steentjes
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Scroll to top