Breuning 75160 Zilveren oorhangers met zirkonia

€ 79,00 Incl. BTW
Verzending in 2-5 werkdagen
  • Hou bij het bestellen rekening met de vermelde levertijd. Hou bij een gravure rekening met één dag extra; ca. 5 werkdagen bij een gravure in een slavenarmband.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

We vragen je hieronder om een tijdsblok voor je afspraak te reserveren. Maar het is voor ons geen enkel probleem als je wat later komt op die dag of zelfs als je een paar dagen later komt. De door jou gereserveerde producten houden we zelfs nog een week na de geplande afspraak voor je beschikbaar.

Form fields

  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Klarna
  • Applepay
  • Bancontact
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving
Sierlijke zilveren Breuning 75160 fantasie oorbellen met zirkonia. Deze lange oorhangers zijn vervaardigd van gerodineerd zilver. Mooi om los te dragen of samen met jouw andere zilverkleurige sieraden. Deze elegante Breuning oorbellen zijn tijdloos en toch helemaal van nu. Bestel eenvoudig online. We verpakken de oorbellen standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!Sierlijke zilveren Breuning 75160 fantasie oorbellen met zirkonia. Deze lange oorhangers zijn vervaardigd van gerodineerd zilver. Mooi om los te dragen of samen met jouw andere zilverkleurige sieraden. Deze elegante Breuning oorbellen zijn tijdloos en toch helemaal van nu. Bestel eenvoudig online. We verpakken de oorbellen standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!Sierlijke zilveren Breuning 75160 fantasie oorbellen met zirkonia. Deze lange oorhangers zijn vervaardigd van gerodineerd zilver. Mooi om los te dragen of samen met jouw andere zilverkleurige sieraden. Deze elegante Breuning oorbellen zijn tijdloos en toch helemaal van nu. Bestel eenvoudig online. We verpakken de oorbellen standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!
Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Sieraadtype Oorhangers
Oorbelsluiting Brisure haak
Materialen / stenen
Materiaal Zilver
Steensoort Zirkonia
Steenkleur Transparant
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Scroll to top