Voeg toe aan verlanglijst (Als je jouw verlanglijst wilt delen, meld je dan aan met je account)

Breuning 44-01516 Zilveren ring 12 mm

€ 109,00 Incl. BTW
Verzending in 2-5 werkdagen
  • Hou bij het bestellen rekening met de vermelde levertijd. Hou bij een gravure rekening met één dag extra; ca. 5 werkdagen bij een gravure in een slavenarmband.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Personaliseren
Voorbeelden lettertypes bekijken
€ 109,00 Incl. BTW
€ 109,00 Incl. BTW
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

We vragen je hieronder om een tijdsblok voor je afspraak te reserveren. Maar het is voor ons geen enkel probleem als je wat later komt op die dag of zelfs als je een paar dagen later komt. De door jou gereserveerde producten houden we zelfs nog een week na de geplande afspraak voor je beschikbaar.

Form fields

  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Klarna
  • Applepay
  • Bancontact
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving
Van deze gerodineerd zilveren 44-01516 Breuning ring word je toch meteen vrolijk? Deze ring is op het breedste punt 12 mm en het smalste deel is 8.5 mm breed. De schelpvormige delen van de ring zijn aan de binnenkant gematteerd. De randen zijn glanzend afgewerkt. Dit geeft de ring een soort parelmoerachtig diepte effect. Mooi om los te dragen of te combineren met bijpassende Breuning sieraden. Wist je dat de Duitse fabrikant Breuning al sinds 1927 sieraden en trouwringen maakt? Dit toonaangevende merk valt op door de kwaliteit van het ontwerp en het gebruikte materiaal. De collectie van Breuning is altijd up-to-date met de nieuwste trends. Echt iets voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvol sieraad van hoge kwaliteit! Bestel eenvoudig online. Wil je graag weten hoe deze ring om je vinger staat? Dat kan! Klik dan op ‘maak een afspraak om te bekijken’. Wij zorgen er dan voor dat wij de ring op voorraad hebben in de winkel, op het moment dat jij graag langs wilt komen. Tot snel!
Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Sieraadtype Ring zonder steen
Breedte 12 mm
Materialen / stenen
Materiaal Zilver
Steensoort Zonder steentjes
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Scroll to top