Assieraden

Assieraden

Assieraden zijn gedenksieraden met een speciaal doel. Ze worden ontworpen ter nagedachtenis van een overleden dierbare. Door de verwerking van een deel van diens as in je assieraad draag je jouw dierbare altijd bij je. Dat kan een persoon zijn die heel dicht bij je stond en waar je maar moeilijk afscheid van kunt nemen, maar het kan ook een dier zijn waar je erg aan was gehecht. Voor de nagedachtenis van dieren hebben we speciale ontwerpen beschikbaar. Als het een geschenk is, kun je het assieraad (indien mogelijk) bovendien gratis laten graveren met je eigen tekst, een datum of symbool.

  • Thuiswinkel waarborg
  • Gratis graveren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL > € 50, in België > € 100
  • Gratis achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17.00 besteld en indien op voorraad, zelfde dag verzonden
  • Ruilen of retour tot 30 dagen na verzending

Assieraden online

Assieraden shop je online bij Treasure Juwelier. Assieraden zijn speciale gedenksieraden om een klein deel van de as van je overleden dierbare altijd bij je te dragen. Je hoeft niet zonder elkaar te blijven, wat het verlies van je dierbare partner, familielid of dier draaglijker maakt. De meeste assieraden worden op maat gemaakt met een deel van de as van jouw dierbare daarin verwerkt. Bij andere sieraden kun je zelf de as toevoegen, maar dat kunnen wij ook voor je doen. We hebben assieraden in de vorm van ringen, hangers en bedels in voornamelijk zilver en goud in prachtige designs. Onze assieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau.

Het grootste aanbod van assieraden hebben wij in het merk Silent Memories, waar we officieel dealer van zijn. Daarnaast hebben we een beperkt aantal assieraden in onze Treasure Collection opgenomen. Bestel je assieraad online. Als je je aanmeldt met je account, ontvang je 5% spaarbonus die je kunt besteden bij je volgende bestelling in onze webshop. Bestel je assieraad online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Hou bij de bestelling van assieraden rekening met een levertijd van 1 à 4 weken.

Geef je een assieraad cadeau?

Wil je de assieraad cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de assieraad dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

Assieraden Hilversum

Assieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen voor in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat het as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je assieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!