Asbedel

Asbedel

Asbedels bieden herinnering en symboliek ter nagedachtenis aan een overleden dierbaar persoon of huisdier. De zilveren of (wit)gouden bedels zijn geschikt voor aan je Pandora armband en bevatten een fysieke 'stille herinnering' aan jouw dierbare, waarvan je een stukje van diens ziel op subtiele wijze altijd bij je draagt. Wij leveren asbedels van het merk Silent Memories met een certificaat van echtheid en drie gratis extra's: gratis cadeauverpakking, gratis verzending én, indien mogelijk bij jouw ring, gratis graveren met je eigen tekst, lettertype naar voorkeur en bijv. een hartje (♡) symbool. Meld je aan met je account en ontvang bovendien 5% spaarbonus bij je bestelling.

  • Thuiswinkel waarborg
  • Gratis graveren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL > € 50, in België > € 100
  • Gratis achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17.00 besteld en indien op voorraad, zelfde dag verzonden
  • Ruilen of retour tot 30 dagen na verzending

Assieraden van het type asbedel

Asbedels zijn tijdloze gedenksieraden ter herinnering aan een overleden dierbaar persoon of huisdier en bedoeld om te dragen aan een Pandora armband. De bedels bevatten een klein schroefje, waardoor je zelf de bedel kunt vullen met de as van jouw dierbare. Wij kunnen dat uiteraard ook voor je doen. De symbolische bedels worden met een hoog afwerkingsniveau geleverd. Hou daarbij rekening met een levertijd van 1 à 4 weken.
Wij leveren asbedels van het merk Silent Memories, waarvan we een aantal prachtige en symbolische bedels in ons assortiment hebben opgenomen. Die leveren wij met hun certificaat van echtheid. Ben jij op zoek naar een stijlvolle gedenkbedel voor jezelf of als cadeau voor een ander? Kijk dan verder op deze pagina. Om de bedelhelemaal persoonlijk en af te maken kun je het bij ons veelal gratis laten graveren met je eigen tekst, afhankelijk van de mogelijkheden van de bedel van jouw keuze. 

Geef een asbedel cadeau

Wil je de asbedel cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de asbedel dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. Bestel je asbedel online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Asbedel Hilversum

Asbedel kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Je kunt eventueel wat as meenemen. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad met as, soms kun je het zelf doen, maar bij sommige producten gaat het as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je assieraad eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!