Parelmoeren armbanden

Parelmoeren armbanden

We hebben een paar fraaie armbanden waarin parelmoer is verwerkt opgenomen in onze traesure Collection. Prachtig voor de echte liefhebber van parelmoer.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Armbanden met parelmoeren accenten

Armbanden met parelmoeren accenten dragen bij aan een naturlijke uitstraling. Je shopt een parelmoeren armband online bij Treasure Juwelier. We hebben een gevarieerd aanbod armbanden in kleurstelling en merken voor dames en heren in alle leeftijden.

We zijn officieel dealer van alle sieraadmerken op deze pagina. We leveren de armband met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking. Meld je bij je bestelling vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je bij je volgende bestelling direct als korting kunt inwisselen. 

GEEF JE EEN PARELMOEREN ARMBAND CADEAU?

Wil je een armband met parelmoeren accenten cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de armband dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

PARELMOEREN ARMBANDEN HILVERSUM

De hier getoonde armbanden met parelmoeren accenten kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de armband in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt de armband eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom dus gerust langs!

Scroll to top