Calvin Klein armbanden

Calvin Klein armbanden

Calvin Klein armbanden springen vooral in het oog door de opvallende vormgeving. Het hoge afwerkingsniveau maakt de stijlvolle armbanden comfortabel om te dragen. Ideaal voor eigentijdse vrouwen die op zoek zijn naar een exotische uitstraling.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Armbanden van Calvin Klein

Armbanden van Calvin Klein kennen een hoog draagcomfort door de combinatie van een sober design, het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldigheid bij de afwerking. Het gebruik van edelstaal als basismateriaal, zorgt voor een goede betaalbaarheid van de armbanden die daardoor bovendien nauwelijks slijten. Kleuren blijven dan ook gedurende lange tijd goed behouden. De elegante en stijlvolle armbanden zijn bovendien antiallergisch. Voor eigentijdse vrouwen hebben wij de meest schitterende Calvin Klein armbanden in ons assortiment opgenomen. Alle armbanden zijn opvallend en modieus vormgegeven en hebben een hoog afwerkingsniveau met zilveren of (rosé-)gouden coatings.

Treasure Juwelier is officieel Calvin Klein dealer. We leveren de armband in leveranciersverpakking met leveranciersgarantie. Bestel je Calvin Klein armband online in onze webshop, meld je vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een Calvin Klein armband cadeau?

Wil je de Calvin Klein armband cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de armband dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Calvin Klein armbanden in Hilversum

Calvin Klein armbanden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de armband in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top