Alliance 1205-9 karaat witgouden trouwringen met 0,07 ct diamant

Speciale prijs € 1.257,00 Incl. BTW Normale prijs € 2.101,00 Incl. BTW
Verzending in 4-6 weken
  • Hou bij het bestellen rekening met de vermelde levertijd.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Graveren
Voorbeelden lettertypes bekijken
Speciale prijs € 1.257,00 Incl. BTW Normale prijs € 2.101,00 Incl. BTW
Speciale prijs € 1.257,00 Incl. BTW Normale prijs € 2.101,00 Incl. BTW
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

Form fields


  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving

Deze ringen hebben een sierlijk design, te danken aan de speelse verschillen tussen mat en glans. De Alliance 1205 ringen zijn grotendeels mat en gemaakt van 9 karaat witgoud, met een breedtemaat van 5 mm. De randen zijn schuin afsneden voor een bijzonder effect en door het midden van de ring loopt een glanzende streep. In de kleinere ring is een rijtje schitterende diamanten van 0,07 ct in deze streep te vinden. Deze ringen zijn een perfect eerbetoon aan jullie relatie.

Je kunt deze trouwringen set van Alliance uiteraard komen bewonderen en passen  in onze winkel. Daarvoor kun je altijd binnen lopen. Wil je liever een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Maar je kunt deze set natuurlijk ook online bestellen in deze shop.

Wil je twee dames- of twee herenringen bestellen uit deze set? Dat kan ook. Kom dan langs of neem contact met ons. Dan kunnen we je daar een specifieke prijsopgaaf van geven.

Natuurlijk graveren we graag een tekst in de ringen. Geef in het blok 'opmerkingen' op, welke tekst je in elke ring gegraveerd wilt hebben. Het graveren doen we gratis

Hou er wel rekening mee dat de trouwringen van Alliance op maat voor jullie worden gemaakt. Dat vraagt 2 à 4 weken levertijd. Op maat bestelde relatieringen van Alliance kunnen niet worden geruild. Alliance biedt wel levenslange garantie op fabricagefouten.

Specificaties
Design / afmetingen
Breedte 5 mm
Materialen / stenen
Materiaal Goud
Goudgehalte 9 karaat
Goudkleur Witgoud
Steensoort Diamant
Steenkleur Transparant
Diamantgewicht 0,07 ct
Slijpvorm Briljant
Zuiverheid SI
Diamantkleur H (Wesselton, Wit)
Opmerkingen
Garantie Levenslang
Opmerkingen In verband met de wisselende goudkoers zijn onze verkoopprijzen een indicatie.
Scroll to top