Aller Spanninga 142-9 karaat gouden trouwringen met 0,03 ct diamant

€ 858,00 Incl. BTW
Levering in 3 weken
  • Hou bij het bestellen rekening met de hierboven vermelde levertijd.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

Form fields


  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving

Altijd in elkaars gedachten en altijd om elkaars vinger. Deze Aller Spanninga 142 trouwringen passen geweldig bij elkaar en bij jullie liefde. Twee matte 9 karaats geelgouden ringen met dieper gelegen baan. Deze ringen zijn 5 millimeter breed. De damesring is versierd met drie elegante diamanten van elk 0,01 crt.

De vermelde prijs is de setprijs. Kom naar onze winkel om ze in het echt te bewonderen. Daar kunnen we jullie bovendien informeren over de mogelijkheden. We geven jullie graag persoonlijk advies en je kunt ze daar ook bestellen. De set trouwringen is overigens ook in 14 karaat goud beschikbaar, maar is dan wel iets duurder.

Kwaliteit van de diamant – de vier C’s

Iedere diamantsteen is uniek. De kwaliteit en waarde wordt bepaald door de vier C’s:

 Cut – Slijpvorm Door de slijpvorm krijgt een diamant de reflecterende eigenschap. Een goed geslepen diamant zorgt voor een optimale schittering en flonkering. Er bestaan vele verschillende slijpvormen zoals briljant, peervormig, ovaal en baguette.

 Colour – Kleur Er bestaan zeer kleine kleurverschillen tussen diamanten. Een zuivere diamant heeft een volmaakte prismawerking. De diamant transformeert het licht tot alle kleuren van de regenboog.

 Clarity – Zuiverheid De diamant is de edelsteen met de meeste schittering. Diamanten komen in allerlei gradaties van intensiteit voor. De zuiverheid van de steen wordt in verschillende categorieën ingedeeld.

 Caratweight – Karaatgewicht Het gewicht van een diamant wordt gemeten in een karaat (crt). Het gewicht van een diamant is belangrijk om de waarde van een diamant te bepalen. 1 karaat = 0,2 gram en wordt onderverdeeld in honderd punten.

Specificaties
Design / afmetingen
Sieraadtype Trouwringen set
Breedte 5 mm
Ringdikte 1,3 mm
Materialen / stenen
Materiaal Goud
Goudgehalte 9 karaat
Goudkleur Geelgoud
Steensoort Diamant
Diamantgewicht 0,03 ct
Slijpvorm Briljant
Zuiverheid SI
Diamantkleur H (wesselton, wit)
Opmerkingen
Garantie Levenslang
Opmerkingen In verband met de wisselende goudkoers zijn onze verkoopprijzen een indicatie.
Scroll to top