Aller Spanninga 135 Palladium trouwringen met 0,02 ct diamant

€ 999,00 Incl. BTW
Op voorraad
Levering in 3 weken
  • Hou bij het bestellen rekening met de hierboven vermelde levertijd.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

Form fields


  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving

Twee palladium ringen voor twee harten gevuld met liefde. Deze kwaliteitsringen van Aller Spanninga zijn perfect voor jullie huwelijk. De Aller Spanninga 135 trouwringen zijn de ringen voor jullie mooiste dag. Beide modellen zijn 5 millimeter breed. Het damesmodel is verrijkt met een diamant van 0,02 crt. Twee speciale ringen voor jullie speciale band. Kom langs in de winkel om deze trouwringen in het echt te bewonderen.

Cut – Slijpvorm Door de slijpvorm krijgt een diamant de reflecterende eigenschap. Een goed geslepen diamant zorgt voor een optimale schittering en flonkering. Er bestaan vele verschillende slijpvormen zoals briljant, peervormig, ovaal en baguette

Caratweight – Karaatgewicht Het gewicht van een diamant wordt gemeten in een karaat (crt). Het gewicht van een diamant is belangrijk om de waarde van een diamant te bepalen. 1 karaat = 0,2 gram en wordt onderverdeeld in honderd punten.

Specificaties
Design / afmetingen
Sieraadtype Trouwringen set
Breedte 5 mm
Ringdikte 1,4 mm
Materialen / stenen
Materiaal Palladium
Materiaalsoort Palladium
Steensoort Diamant
Steenkleur Wit
Diamantgewicht 0,02 crt
Opmerkingen
Garantie Levenslang
Opmerkingen In verband met de wisselende goudkoers zijn onze verkoopprijzen een indicatie.
Scroll to top