Samsung Galaxy edelstalen horlogebandje

Samsung Galaxy edelstalen horlogebandje

Samsung Galaxy horlogebandjes hebben we in speciale edelstalen modellen, passend bij de Samsung Galaxy smartwatch Special Edition De stainless steel banden zijn zeer makkelijk wisselbaar bij elke Samsung Galaxy smartwatch. De bandjes in ons assortiment zijn uitsluitend verkrijgbaar bij juweliers. 

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bandjes bij de Samsung Galaxy smartwatch Special Edition

Voor de Samsung Galaxy smartwatch hebben we een beperkt aantal speciale edelmetalen horlogebandjes die je los kunt aanschaffen, bijvoorbeeld om je smartwatch van uiterlijk te wisselen.

Bestel je edelstalen Samsung Galaxy horlogebandje online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een Samsung Galaxy horlogebandje cadeau?

Wil je een Samsung Galaxy horlogebandje cadeau geven? Maak het persoonlijk en laat het door ons aan de binnenkant van de sluiting graveren. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Samsung Galaxy Horlogebandjes Hilversum

De Samsung Galaxy bandjes kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek bandje te bezichtigen en te kopen, check dan eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de accessoire in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het eventueel laten graveren aan de binnenkant van de sluiting. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top