Dames accessoires

Dames accessoires

Op dit moment zijn de dames accessoires die wij online aanbieden: enkelbandjes, wekkers van Seiko, achterkantjes voor oorbellen van Lox en broches. Om het online shoppen naar het accessoire van jouw voorkeur wat makkelijker te maken, kun je op deze pagina vanuit verschillende invalshoeken jouw ideale accessoire vinden. Je kunt zoeken op o.a. kleur, materiaalsoort en prijsklasse. Bestel je accessoire online bij Treasure Juwelier en ontvang bovendien 5% spaarbonus. 

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

45 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

45 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accessoires voor dames

Voor het online shoppen naar sieraad accessoires ben je op het goede adres. Hier vind je bijv. kleurrijke accessoires voor om je enkels. Allemaal kwaliteitsproducten die we met een hoog serviceniveau leveren, zoals je van een juwelier mag verwachten.

Om het online shoppen naar het accessoire van jouw voorkeur wat makkelijker en extra leuk te maken, kun je op deze pagina vanuit verschillende invalshoeken jouw ideale accessoire vinden. Je kunt zoeken op o.a. kleur, materiaalsoort en prijsklasse. Kijk gerust rond op deze pagina en bepaal wat jij mooi vindt om jouw eigen collectie accessoires mee te verrijken. Het zijn veelal verwisselbare accessoires met een andere uitstraling waar je steeds een nieuwe indruk mee kunt maken. En die je eindeloos kunt combineren bij je kleding. 

Meld je bij je online bestelling van je accessoire aan met je account en ontvang bovendien 5% spaarbonus. We leveren het accessoire met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking en daar doen we cadeauverpakking omheen. 

Geef een dames accesoire cadeau

Wil je het dames accessoire cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de dames accessoires dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. Bestel je dames accessoires online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Dames accessoires Hilversum

Dames accessoires kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de accessoire in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top