thuis  
usp-4Gratis graveren
usp-2Betaalbare luxe
usp-1Ruim 25 jaar
juwelier
usp-35% spaarbonus

Klachten en retourenKlachten

Er kan altijd een keer iets mis gaan. Heb je een klacht over een bestelling of een geleverd product? Laat het ons dan weten. Dat kan via de telefoon, maar ook via mail: klantenservice@treasurejuwelier.nl. Wij nemen je klacht in behandeling en zorgen samen met onze leveranciers voor een zo spoedig mogelijke afhandeling van je probleem. Uiterljk binnen 2 werkdagen heb je een inhoudelijke reactie. Ben je dan nog steeds ontevreden? Kijk dan op artikel 16 en 17 van onze algemene voorwaarden en neem bijvoorbeeld contact op met de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie of diens geschillencommissie: www.sgc.nl. Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Retourneren

Omdat een cadeau heel persoonlijk is, kan het geven ervan soms behoorlijk wat twijfels opleveren. Vindt hij of zij dit echt leuk? Wat als ze het niet prettig vindt zitten? Stel dat ze een andere armband wil? Geen zorgen! Je hebt 30 dagen nadat wij je bestelling verzonden hebben de tijd om de overeenkomst te ontbinden en ons daarover te informeren. Vanaf dat moment moet je het product binnen 30 dagen terug sturen. 

 

Herroepingsrecht

Indien een artikel niet aan je verwachtingen voldoet kun je dit retourneren. Je hebt bij ons het recht om binnen een termijn van 30 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Artikelen die zijn voorzien van een door jou opgegeven gravure zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Heb je een klacht over een dergelijk product, kijk dan onderaan de pagina wat je kunt doen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post of per e-mail op de hoogte stelt van je herroeping. Onze adresgegevens zijn:

  • Hilvertshof 45
  • 1211 ER HILVERSUM

Of stuur je email naar klantenservice@treasurejuwelier.nl.

Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het herroepingsformulier maar je bent hiertoe niet verplicht. Dit formulier vind je in de bevestigingsmail. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van jeherroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als wij constateren dat een retourgezonden product anders is gebruikt dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoodelen, ben je zelf aansprakelijk voor waardevermindering van je retour. 

 

Gevolgen van de herroeping

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 30 dagen terug te sturen, na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt meegedeeld. Ons retouradres is: Hilvertshof 45, 1211 ER te Hilversum. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.

De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Retourzendingen zijn voor je eiegn risico. Dit houdt in dat Treasure Juwelier niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap om een 3S-nummer en bewaar die goed. Download het Treasure Juwelier RETOURFORMULIER, druk die af en stuur dit ingevuld met je zending mee naar het bovengenoemde retouradres.

Direct na ontvangst controleren wij het artikel, waarbij wij ervoor zorgen dat alle reeds betaalde bedragen van je bestelling zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop, op je rekening is bijgeschreven, overeenkomstig de door jou gekozen betaalmethode. Als je verzendkosten hebt betaald voor de heenzending, ontvang je die ook retour. Voor terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of als je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Veilig betalen met o.a. iDeal, PayPal, Credit Card, Fashioncheque, VVV Giftcard, Mistercash en AfterPay
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld en indien op voorraad, zelfde dag verzonden
Standaard levering in gratis cadeauverpakking
Ruilen of retour, binnen 30 dagen

Treasure Juwelier nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct een code voor € 5 korting in onze webshop!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct een code voor € 5 korting in onze webshop!

Bezoek onze Facebook pagina

Vind ons leuk en blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingscodes en acties.

 
 
Blog

De eerste blog van Treasure Juwelier volgt snel.