thuis  
usp-4Gratis graveren
usp-2Betaalbare luxe
usp-1Ruim 25 jaar
juwelier
usp-35% spaarbonus

Betaalmethode kiezen

betaalmethode-banner 

Binnen onze webshop kennen we verschillende manieren van betalen. Alle drie manieren zijn gemakkelijk, veilig en betrouwbaar. Je maakt de keuze voor een betaalmethode bij de tweede stap van het bestelproces. Je kunt direct betalen via iDEAL, je credit card, PayPal en enkele Gift Cards, maar het kan ook via een overboeking of achteraf via AfterPay. Keuze genoeg en wat je ook kiest, bij geen van de opties brengen we extra kosten in rekening. 

 

1. Betalen met iDEAL (Nederland)

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers hebt, kun je direct gebruik maken van iDEAL. Dat is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je hoeft daarvoor geen account aan te maken of je te registreren.

Bij het betalen via iDEAL word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Na je bestelling en iDEAL betaling ontvang je van ons direct twee emails: één als ontvangstbevestiging van je bestelling en één als betaalbevestiging (factuur).

 

2. Betalen met Mistercash/Bancontact (België)

Vergelijkbaar aan iDEAL kun je in België betalen met Mistercash. Om te kunnen betalen heb je het cardnummer en de vervaldatum nodig, net als bij een credit card. Je wordt dan vanzelf geleid naar het betaalsysteem van je eigen bank. 

Na je bestelling en betaling met Mistercash ontvang je van ons direct twee emails: één als ontvangstbevestiging van je bestelling en één als betaalbevestiging (factuur).


3. Betalen met een credit card

In een veilige omgeving van onze partner MuliSafepay kun je in de webshop betalen met je creditcard van Visa, Mastercard en American Express: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met een creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

  • Creditcardnummer
  • Vervaldatum (maand / jaartal)
  • CVC-code (verificatiecode)
  • Kaarthouder naam

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.

Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens. Wij een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Bestelde artikel(en)

Deze gegevens worden door ons vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld, zoals je kunt zien in ons privacy- en cookiebeleid

Na je bestelling en credit card betaling ontvang je van ons direct twee emails: één als ontvangstbevestiging van je bestelling en één als betaalbevestiging (factuur).

  

4. Betalen met Giftcards

Ben je blij verrast met een Fashionchecque of een VVV Giftcard? Ook daar kun je bij ons mee betalen. Als het bedrag van jouw card niet toereikend is voor wat je wilt kopen, hoeft dat geen probleem te zijn. Je kunt je card helemaal opmaken en aanvullend een bedrag bijbetalen via één van de andere betaalmethoden.

Na je bestelling en Giftcard betaling ontvang je 2 emails van ons: één als ontvangstbevestiging van je bestelling en één als betaalbevestiging (factuur).

Let op: De VVV Giftcard is niet hetzelfde als de VVV Cadeaubon. VVV Cadeaubonnen kun je helaas niet online gebruiken. Die kun je alleen inwisselen in fysieke winkels. Uiteraard kun je daarvoor wel gewoon terecht in onze winkel in Hilversum, zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

 

5. Betalen via PayPal

Als je bij PayPal een account hebt kun je betalen met je emailadres en je wachtwoord. Makkelijker kan haast niet en het is toch veilig. Je bepaalt zelf hoe je betaalt, zoals vanaf je eigen PayPal-saldo. 

Na je bestelling ontvang je twee emails van ons: één als ontvangstbevestiging van je bestelling en één als betaalbevestiging (factuur).

 

6. Betalen via overboeking

Je kunt betalen door zelf geld naar ons over te boeken. Als je dat aanklikt bij jouw bestelling ontvang je van onze partner MultiSafepay een mail. Daarin staat het rekeningnummer vermeld waar je het bedrag naar kunt overmaken en de boekingscode die je daarbij moet gebruiken.

Direct na je bestelling ontvang je van ons ook een email ter bevestiging dat we je bestelling hebben ontvangen. Het product leggen we dan alvast apart. Zodra wij via MultiSafepay hebben vernomen dat je het geld hebt overgemaakt, ontvang je de betaalbevestiging (factuur) en gaan wij over tot de finale afhandeling van je bestelling.

 

7. Achteraf betalen via AfterPay

Bij Treasure Juwelier kun je bedragen van minimaal € 10,-- ook achteraf betalen, na ontvangst van het door jou bestelde artikel. Dat kan veilig en gemakkelijk via onze partner AfterPay.

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Bij een bestelling ontvang je per email een digitale acceptgiro van AfterPay om het gekochte product(en) te betalen. Als je voor de eerste keer iets bestelt en betaalt via AfterPay, kunnen zij daar een limiet voor hanteren.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay online een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. 

Als je met AfterPay betaalt krijg je direct na je bestelling van ons een mail ter bevestiging dat we je bestelling hebben ontvangen. Daarna gaan wij over tot de verzending van je bestelling. Zodra wij via AfterPay hebben vernomen dat je na de ontvangst daarvan het geld hebt overgemaakt, ontvang je via de mail een betaalbevestiging (factuur).

Veilig betalen met o.a. iDeal, PayPal, Credit Card, Fashioncheque, VVV Giftcard, Mistercash en AfterPay
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld en indien op voorraad, zelfde dag verzonden
Standaard levering in gratis cadeauverpakking
Ruilen of retour, binnen 30 dagen

Treasure Juwelier nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct een code voor € 5 korting in onze webshop!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct een code voor € 5 korting in onze webshop!

Bezoek onze Facebook pagina

Vind ons leuk en blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingscodes en acties.

 
 
Blog

De eerste blog van Treasure Juwelier volgt snel.